ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ

Ταξίδι με χρώμα

Ταξίδι με χρώμα!

 

Δύο υπέροχες γωνιές του Ιονίου σε μια ημερήσια κρουαζιέρα!
Η αμφιθεατρικά χτισμένη πόλη της Πάργας στην Ηπειρωτική Ελλάδα και το νησί των Παξών, το οποίο βρίσκεται κοντά στη νοτιότερη ακτή της Κέρκυρας!

Περνώντας κατά μήκος της βορειοανατολικής ακτής της Ηπείρου, το πλοίο φτάνει στη γραφική πόλη της Πάργας, όπου το νησάκι της Παναγίας και το βενετσιάνικο κάστρο κυριαρχούν στο τοπίο. Σίγουρα θα σας προκαλέσουν θαυμασμό! Ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε την πόλη με τα παραδοσιακά στενά δρομάκια και τις πολυάριθμες αμμώδεις παραλίες.

Αφήνοντας πίσω το λιμάνι της Πάργας, το πράσινο νησί των Παξών αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια σας. Το νησί είναι καλυμμένο με ελαιόδεντρα και κυπαρίσσια.

Καθώς το πλοίο εισέρχεται στο γραφικό λιμάνι του Γάϊου, την πρωτεύουσα των Παξών, την προσοχή σας θα τραβήξουν στα αριστερά σας τα δυο μικρά νησάκια, Παναγία και Αγ. Νικόλαος!. Από το λιμάνι μπορείτε εύκολα να περπατήσετε στα στενά σοκάκια του Γάϊου. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση ή κολύμπι στα κρυστάλλινα νερά του νησιού.

Item Package Intro

  • Timetable: Departure from Corfu Port at 09.00. Arrival at Parga at 11.15. Departure from Parga at 14.00. After an hour trip, arrival at Paxos at 15.00. Departure from Paxos at 16.30. Arrival at Corfu Port at about 19.00.
X

Not Allowed

No right click