ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΕΣ

Επίγειος Παράδεισος

Επίγειος παράδεισος!

 

Μοναδική ευκαιρία για να επισκεφθείτε σε μια μέρα, δύο νησιά του Ιονίου στη νότια πλευρά της Κέρκυρας. Το νησί των Παξών, με τις περίφημες Μπλε Σπηλιές, και το νησί των Αντίπαξων, με τις αμμώδεις παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά.

Πλέοντας κατά μήκος της ακτογραμμής του νησιού της Κέρκυρας και προσεγγίζοντας το κανάλι ανάμεσα στην Κέρκυρα και το νησί των Παξών, εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σας το καταπράσινο αυτό νησί. Μετά από λίγο, το θέαμα των εντυπωσιακά επιβλητικών και σμιλευμένων από τα καιρικά φαινόμενα σπηλαίων των Παξών, θα σας κόψει την ανάσα, ενώ η εναλλαγή αποχρώσεων των νερών από μπλε ανοιχτό σε βαθύ τιρκουάζ και σμαραγδί, θα σας εντυπωσιάσει!

Επόμενος προορισμός το μικρό νησί των Αντίπαξων. Καθώς το νησί δε διαθέτει λιμάνι, το πλοίο προσεγγίζει την ακτή, όσο το δυνατόν πιο κοντά, για να ατενίσετε τις ονειρώδεις παραλίες! Για εκείνους που δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό, υπάρχει χρόνος για μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά!

Αφήνοντας πίσω το μοναδικό σε κάλος νησί των Αντίπαξων και διασχίζοντας το φυσικό κανάλι που μοιάζει με μικρό φιόρδ, το πλοίο μπαίνει στο λιμάνι του Γάϊου, την πρωτεύουσα των Παξών. Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στα στενά σοκάκια, να γευματίσετε σ' ένα παραδοσιακό εστιατόριο ή απλώς να απολαύσετε τον καφέ σας με θέα το νησάκι του Αγ. Νικολάου και τις απέναντι ακτές της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Όλα αυτά καθώς τα νερά του ρομαντικού καναλιού συνεχίζουν την ατέρμονη πορεία τους!

X

Not Allowed

No right click