ΑΛΒΑΝΙΑ-ΒΟΥΘΡΩΤΟ

Απολαύστε την περιπέτεια

Απολαύσετε την περιπέτεια!

 

Με αυτή την ημερήσια εκδρομή στην Αλβανία, σας προσφέρεται η ευκαιρία να επισκεφθείτε την ακόμα ανεξερεύνητη και παρθένα «γη των αετών».

Σημείο συνάντησης το Νέο Λιμάνι της Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό, για τον απαραίτητο έλεγχο διαβατηρίων. Αφήνοντας πίσω το νησί της Κέρκυρας και ακολουθώντας την αλβανική ακτογραμμή, το πλοίο εισέρχεται, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στο λιμάνι των Αγ.Σαράντα.

Αμέσως μετά την άφιξη, οι πιο περιπετειώδεις και δραστήριοι από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια προαιρετική εκδρομή με τουριστικά λεωφορεία που διοργανώνει η εταιρεία μας στον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού. Με την συνοδεία τοπικού ξεναγού θα κατατοπιστείτε σχετικά με την ιστορία της πόλης, ενώ θα θαυμάσετε τα αρχαία μνημεία της με την πανοραμική θέα από το κάστρο που βρίσκεται στο κορυφή ενός λόφου. Όταν η ξενάγηση τελειώνει, η όμορφη περιοχή Καραχάτς σας περιμένει. Εκεί, θα γευτείτε απολαυστικά εδέσματα στον πλούσιο μπουφέ παραδοσιακού εστιατορίου, που βρίσκεται στη μέση μιας όασης πλατάνων.

Επιστροφή στην πόλη των Αγ. Σαράντα, όπου για όποιον το επιθυμεί μπορεί να περιηγηθεί σ' αυτήν πριν την αναχώρηση του πλοίου για Κέρκυρα.

Περισσότερες πληροφορίες για την προαιρετική περιήγηση:
Με λεωφορεία και ξεναγούς (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά) κατευθυνόμαστε προς το αρχαιολογικό κέντρο των Αγ. Σαράντα, το Βουθρωτό (διαδρομή 35 λεπτών). Η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο διαρκεί περίπου μιάμιση ώρα (με τα πόδια).
Αφήνοντας πίσω μας το Βουθρωτό, και μετά από 20 λεπτά, φτάνουμε στο εστιατόριο στο χωριό Καραχάτς για μεσημεριανό (μπουφέ), όπου μένουμε για περίπου μία ώρα.
Μετά το μεσημεριανό γεύμα επιστρέφουμε στους Αγ. Σαράντα, όπου έχετε μια ώρα ελεύθερη να περιπλανηθείτε στην πόλη, με ή χωρίς τον ξεναγό.

X

Not Allowed

No right click